Порівняння товарів
Додати товар для порівняння
Склад - в с. Погреби. Точки видачі у Києві – вул. Миропільська 2, Ринок "Юність" павільйон №112,114,25.
0
Мій кошик

Термостат цифр. с датч.волог. T-167

Артикул: 1071657

Розумний термостат від Uponor

Все більшого поширення в побуті набуває система «Розумний будинок», коли основні дії людини в сфері численних домашніх турбот замінює автоматика. Вона може вимикати забутий господарем світло або замикати вхідні двері, вмикати телевізор на заздалегідь встановлену передачу, прати і сушити, мити посуд, будити, охороняти, словом, допомагати в самих різних побутових ситуаціях.

Одним з елементів «розумного будинку» є система управління опаленням (охолодженням) життєвого простору. А одним зі світових лідерів по її виробництву - шведська компанія Uponor, що випускає різні моделі дистанційного регулювання температури, в тому числі систему радіоуправління Smatrix Wave PLUS. Складається вона з трьох основних компонентів: контролера, термостатів і реле, інтелектуально пов'язаних між собою бездротовим зв'язком. Замикається «ланцюг», як правило, на регулювання температури електричної теплої підлоги, але при наявності додаткового обладнання може управляти і іншими джерелами тепла - автономним огрівальним обладнанням (бойлерної, наприклад), кондиціонерами і т. Д.

Прилад з блискучими можливостями

Найважливіша складова системи радіоуправління Smatrix Wave PLUS є термостат. У модельній лінійці Uponor це обладнання представлено десятком виробів. Однією з найпопулярніших є модель Smatrix Wave PLUS D + RH T-167. Цифри і букви вказують на те, що принципова схема цього бездротового приладу цифрова. Крім того, крім термостата, в нього вбудований датчик відносної вологості повітря. Ну а колір блоку, зрозуміло, сірий (можна додати: глянсовий). Кріпиться прилад на стіні або підставці.

На дисплеї, підсвічування якого гаситься через кілька секунд після останньої виробленої операції, можна побачити наступне: вид програмного забезпечення, температура (як за Цельсієм так і за Фаренгейтом) і вологість повітря в приміщенні на даний момент, введені параметри, заданий режим ( «економ» або «комфорт»), а також індикатор зарядки батарей. В якості джерела живлення використовуються дві батарейки ААА.

Вручну, крім температури, вологості і режиму, можна налаштувати систему на обігрів або охолодження всього приміщення або певного його ділянки в діапазоні від 5 до 350С, «прив'язати» параметри до погоди за стінами будинку, нагріванню статі, словом, до будь-якими параметрами, обумовленим наявністю відповідних датчиків в радіусі до 30 м.

Слухняний і через Інтернет

Лічені термостатом Smatrix Wave PLUS D + RH T-167 дані за допомогою радіосигналу частотою 868 мГц передаються на контролер. В даному випадку з приладом сумісна модель Smatrix Move Plus X-158, який може бути налаштований на три режими - обігрів, охолодження або обидва одночасно плюс контроль вологості, який дозволить не тільки створити комфортне середовище, але і попередити утворення конденсату.

Таким чином, в поєднанні з додатковим обладнанням - датчиками, блоками управління і т. Д. - система Uponor Smatrix Wave PLUS, обладнана Smatrix Wave PLUS Термостат D + RH T-167, може відчутно підвищити комфорт в будинку: крім перерахованих функцій, вона здатна мінімізувати витрату електроенергії, швидко адаптуватися до змін мікроклімату в приміщенні. Крім того, наявність модуля U @ home дозволить управляти системою віддалено.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Ціну уточнюйте
Уточнити у менеджера
Порівняти
Дізнатися ціну
Характеристики
Артикул 
1071661
Тип автоматики 
Проводная
Автоматика 
Smatrix MOVE
Тип пристрою 
Датчик температури
  • Новою поштою по Києву та Україні (за тарифами перевізника);
  • Укрпоштою по Києву та Україні (за тарифами перевізника);
  • Самовивіз зі складу (при узгодженні з менеджером).

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні;
  • Післясплата;
  • На карту ПриватБанка, на карту Монобанка або розрахунковий рахунок;

* Умови уточнюйте у менеджера !!!

Офіційна гарантія від виробника від 1 до 20 років або стандартна від магазину 14 днів, залежно від товару.

Вгору