UPA15-90 N 160 Застосування
  • Компактні підвищувальні циркуляційні насоси UPA призначені для підвищення тиску в уже існуючих системах холодного і гарячого водопостачання приватних будинків.
В першу чергу вони використовуються для створення напору перед водонагрівачами (газовими колонками і проточними водонагрівачами), пральними і посудомийними машинами. UPA можуть також використовуватися для підвищення напору води в душі або в інших точках водорозбирання.
  • Застосовуються як для холодної, так і для гарячої води до температури 95°C.
  • Можливість підвищення води для декількох точок одночасно (1-4 крани), що робить його придатним для квартир із загальним водопостачанням і для будинків на одну родину, а також для:
  • Міських районів з низьким тиском води в пікові години водорозбирання
  • Квартир із загальним водорозбиранням низького тиску
  • Сільській місцевості з низьким тиском води Особливості та переваги Новий вбудований і запатентований перемикач потоку автоматично запускає насос, коли точка водорозбирання вмикається, тим самим збільшуючи тиск води.
Коли кран закритий, датчик потоку одразу зупиняє насос. Компактна конструкція UPA 120 ідеально підходить для монтажу навіть в умовах обмеженого простору. Вбудований датчик протоки автоматично запускає і зупиняє насос відповідно до вимог, щоб забезпечити необхідний тиск води. UPA 120 з новим вбудованим датчиком протоку дуже простий в установленні. Високотехнологічний насос з мокрим ротором UPA 120 працює плавно і безшумно, що важливо для його використання в приватних будинках.