Порівняння товарів
Додати товар для порівняння
Склад - в с. Погреби. Точки видачі у Києві – вул. Миропільська 2, Ринок "Юність" павільйон №112,114,25.
0
Мій кошик

Бойлер непрямого нагріву Ariston ВС2Ѕ 300 (3070538)

Артикул: 3070538

Ariston BС2S 300 - модель непрямого нагріву з можливостями підключення до фотоколекторів, встановлення додаткового нагрівального елемента, а також великою кількістю інших корисних функцій. Її легко підключати до системи, вона проста в монтажі, комфортна і безпечна в роботі. І найголовніше, що BС2S 300 - це довговічна модель із тривалим терміном гарантії, а за умови правильного сервісу користуватися нею можна буде на роки довше.


Бак, захищений всередині і зовні

Сам бак зроблений зі сталі, включно з кришкою фланця. Але щоб не з'являлася іржа, виробник покрив внутрішні стінки щільним шаром титанової емалі, стійкої до появи корозії. Зручно, що і мінеральні солі, що містяться в жорсткій воді, відразу нейтралізуються за допомогою вбудованого магнієвого анода. Тому і накип на дні та стінках не відкладається.

Важливі робочі елементи Ariston BС2S 300 захищені від перегріву, надлишкового тиску (максимальне значення в теплообміннику - 7 бар)


Спрощене обслуговування

Люк для сервісного обслуговування бака має збільшений діаметр: 11 см, і тому працювати з ним дуже зручно. Верхній фланець забезпечений магнієвим анодом і гільзою для датчиків. Тобто у користувача не буде складнощів із доступом до цих елементів у разі необхідності встановлення або заміни.


Надійне встановлення

Конструкція має подовжену форму, тому Арістон подбав про те, щоб у комплекті одразу було дві опори, які легко відрегулювати за висотою. Так BС2S 300 буде гранично стійким, а значить, і більш безпечним.


Опція підключення додаткового електричного ТЕНа

Зробити Ariston BС2S 300 ще більш ефективним легко з установкою електричного нагрівального елемента потужністю 3кВт. Після підключення стають доступними інші опції: індикатор нагріву, механічне регулювання температури, захист від перегріву.


Технічні особливості

Зовнішні параметри

Ariston ВС2S 300 належить до серії накопичувальних баків з непрямим джерелом нагріву. Він встановлюється тільки вертикально і тільки на підлогу. Причиною тому великий об'єм: 300 літрів, відповідна вага: 135 кг і габарити 60х183.4х60 см (ШхВхГ). Форма корпусу циліндрична, що дало змогу зробити модель максимально компактною, наскільки це дозволяв об'єм.

Робочі дані

Нагрівання відбувається завдяки двом теплообмінникам загальною площею 0,8 м2. Потужність верхнього теплообмінника (основна номінальна потужність моделі) становить 27,3 кВт, у нижнього спіралеподібного теплова потужність вища: 36 кВт. Якщо підігрівати воду на 30 градусів, Ariston BС2S 300 демонструє продуктивність 671 л/год, за дельти в 45 градусів нагрівання відбувається зі швидкістю 497 л/год. Завдяки надійній термоізоляції бака, виробникові вдалося оптимізувати втрати тепла, вони становлять 1,9 кВт*год/добу.

Додатково підключається комплект рециркуляції, для цього на корпусі є окремий вихід з різьбленням

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Ціну уточнюйте
Уточнити у менеджера
Порівняти
Дізнатися ціну
Характеристики
Артикул 
3070538
Тип 
Бойлер
Установка 
Універсальна
Об'єм, л 
300
Теплообмінник 
1
Площа теплообмінника, м² 
1,3
Ємність для води 
300
Управління 
Механічне
Форма бойлера 
циліндрична
Потужність, Вт 
36000
Діаметр, мм 
600
Ширина 
600 мм
Висота 
1834 мм
Висота, мм 
від 1500 до 2000
Гарантія 
1 год
  • Новою поштою по Києву та Україні (за тарифами перевізника);
  • Укрпоштою по Києву та Україні (за тарифами перевізника);
  • Самовивіз зі складу (при узгодженні з менеджером).

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні;
  • Післясплата;
  • На карту ПриватБанка, на карту Монобанка або розрахунковий рахунок;

* Умови уточнюйте у менеджера !!!

Офіційна гарантія від виробника від 1 до 20 років або стандартна від магазину 14 днів, залежно від товару.

Вгору